News

Mrka slao poljupce Bekuti!

19.10.2012 16:06

 

Ana Bekuta održala je večeras koncert pred oko 1.500 Nišlija na Trgu Kralja Milana u centru Niša. Ispred same bine bio je i Milutin Mrkonjić koji nije propustio da svojoj voljenoj pošalje i poljubac dok je ona pevala samo za njega.

 

Zbog ovog koncerta je više od četiri časa bio obustavljen saobraćaj kroz Voždovu i Ulicu Generala Milojka Lešjanina, od Ureda do Palate pravde, a autobusi su preusmereni na alternativne trase.

Mrka i Bekuta u Nišu

Pevala je samo za njega a on joj je poslao poljubac: Mrka i Ana

Bekuta je promovisala svoj novi CD a u Nišu se pojavila u društvu ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića (SPS), kojem je pripalo počasno mesto u mini loži od nekoliko plastičnih stolica ispred bine. Mrkonjić je sa osmehom na licu sve vreme netremice posmatrao Bekutin koncert koji je trajao oko jedan i po čas, bukvalno ne skidajući oči sa nje.

Kada je Ana počela da peva samo za njega, Mrka joj je poslao i jedan poljubac. Ljubav cveta ovom paru.

-Slaba sam na putare. Večeras je jedan među vama, poverila se Bekuta publici koja je to burno nagradila aplauzom.

Mrkonjić se na stihove „što na srcu nema česmu da te pustim da istečeš“ kuckao pesnicom po srcu gledajući u Bekutu. Niška publika pokazala je da zna napamet sve Bekutine pesme pa je i staro i mlado sve vreme pevalo njene hitove.
Posebno je veliko interesovanje vladalo za DVD izdanje sa koncerta u Novom Sadu koji je deljen besplatno. Početak koncerta kasnio je pola časa jer je pred binom bilo ne više od 300 ljudi, ali se kasnije broj publike uvećao čim je folk pevačica zapevala.
Veliki broj Nišlija nije znao za koncert jer osim nekoliko plakata, nije bilo najave pa su utoliko bili zatečeni obustavom saobraćaja. Najveće neprijatno iznenađenje doživeli su oni građani koji su, ne znajući za izmenu trasa autobuskih linija, čekali na stajalištu kod spomenika oslobodiocima Niša.

Inače, u društvu sa parom Bekuta-Mrkonjić pojavio se i izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Branislav Jovanović, koji je i lider URS u Nišu i narodni poslanik. Na početku nastupa Bekuta se zahvalila organizatoru „Melos estradi“ i „sjajnim ljudima - graditeljima ovoga grada“.

 

Suzana Mančić: Dala sam honorar za sise!

19.10.2012 15:20

Suzana Mančić je htela grudi Zorice Brunclik, pa ugradila silikone!

 

Nije zlopamtilo - Suzana Mančić

Još se drže... Pardon, drži! - Suzana Mančić

Voditeljka je kao devojka strašno želela bujan dekolte. Kako je majka priroda nije baš nagradila, služila se raznim sredstvima. Prema pisanju „Kurira“, Mančićeva je maskirala nedostatak ubacivanjem vate, uložaka, pa čak i najlon čarapa u grudnjak!
Mlađana Suzana je 1984. godine na koleginici Zorici Brunclik uočila velike grudi. Zorica joj je preporučila plastičnu hirurgiju, te je Mančićeva odmah otišla u Nemačku, po svoj „par“ oblina.
Njeni implanti su, čini se, bili vrhunskog kvaliteta jer ih je ugradila sa 28. a i danas izledaju fenomenalno!

Izložena najgorim uvredama - Suzana Mančić

Hvala, doktore! - Suzana Mančić

- Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji, skupila sam hrabrost i ispitivala sam je gde je uradila, kako, da li je bolelo, koliko košta... Ona mi je sve objasnila i uspela je da me ubedi da i ja posetim hirurga. Dala mi je kontakt, uputstva i već sutradan sela sam u svoj žuti „golf“ i otišla na kliniku u Nemačku. Uradila sam preglede, a onda i operaciju. Zarađeni honorar dala sam za sise! Kad su mi skinuli zavoje i kad sam videla svoje glomazne, podignute i čvrste grudi, naglas sam rekla: „Zorice, hvala ti!“ – rekla je Suzana „Kuriru“.

Suzana Mančić

Grudi vredne svaku paru - Suzana Mančić

Čak su i gospoda iz lekarske struke impresionirana čvrstinom njenih dojki. Tako je jednom prilikom voditeljka otišla na kontrolu, posle dve decenije od ugradnje implanata.
„Doktor me pogledao ultrazvukom i uskliknuo: ‘Al’ ga je opravio Nemac, svaka čast!“, napisala je Mančićeva u svojoj autobiografiji „Neukrotivo srce“.
Bravo za „čika docu“, ali mislimo da i ostala naša muška populacija Švabama duguje jedno veeeliko „danke“ za ovako lep pogled!

Seka Aleksić: Jovana Janković je nadrndana!

19.10.2012 15:19

Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić već neko vreme odbija da daje izjave za medije, ali se zato redovno oglašava na društvenoj mreži „tviter“.

 

Jovana Janković Joksimović

Jovana Janković Joksimović

Naime, ovog puta, Seka je prokomentarisala voditeljku Jovanu Janković Joksimović rekavši da je ustala na levu nogu.

Ona, doduše, nije želela da imenuje gospođu Joksimović, ali je prvo okačila link prezentacije koja je išla na jutarnjem programu Televizije „Pink“, koji je vodila Jovana, a zatim je i napisala:

- Ono kad gledaš jutarnji, a voditeljka nadrndana, užas! Ustala na levu nogu.
Njeni prijatelji su je podržali u tvitu, pa su pojedini napisali da to nije ništa novo i da Jankovićeva voli da prekida goste.

Seka Aleksić

Seka Aleksić

Inače, već nekoliko dana Jovana sama vodi emisiju jer je njen kolega Srđan Predojević na odmoru.

Kako bismo čuli šta na ovo ima da kaže voditeljka, pozvali smo je, ali nam je kratko rekla da ne želi da komentariše.

 

Kume pevale, Snežana Stojković uživala!

19.10.2012 15:18

Nakon višegodišnje pauze, pevačica Viki Miljković je u utorak uveče nastupila u Beogradu.

 

Digla publiku na noge

Digla publiku na noge

 Violeta je malo posle ponoći pristigla u klub „Teatro“ i odmah po dolasku se popela na binu.

Sanja i Viki

Sanja i Viki

Atmosferu je svojim hitovima, a ponajviše aktuelnom „Rumbom“, dovela do usijanja, svi su đuskali, a potpuni haos je nastao kada je Viki pozvala svoju kumu Sanju Đorđević da zapeva zajedno s njom.
I dok su njih dve žarile na bini, iz separea su ih podržale Sanjina ćerka i Snežana Stojković, koja je celo veče uživala i pevušila.

 

Karleuša nagrdila Cecu!

19.10.2012 15:16

Rat diva se nastavlja! Jelena je odlučila da Ceci napravi pakostan "mejkover"!

 

"Remek delo" Jelene Karleuše | Foto: Instagram

Nikako se ne zamerajte JK!

Prvom prilikom kada bude imala inspiraciju dobićete bradu, brkove, a ko zna gde nadahnuće može da je odvede!
Sada je na tapetu novootkrivenog Pikasa bila Ceca!

Da se dve naše dive nikako ne mirišu, pokazala je serija skandala, ali se plava pevačica, poznata po direktnosti, nije libila da njihov mali rat prenese i na internet!
Tako je na tviteru osvanula fotka u kojoj je Karleuša uzela ulogu tehničkog urednika magazina „Story“ i svojoj rivalki docrtala brkove.
U ovom izdanju, pevač Cecon i Jeca, i ne deluju kao loš par? Šta mislite?

Ставке: 1 - 5 од 5