Mrka slao poljupce Bekuti!

19.10.2012 16:06

 

Ana Bekuta održala je večeras koncert pred oko 1.500 Nišlija na Trgu Kralja Milana u centru Niša. Ispred same bine bio je i Milutin Mrkonjić koji nije propustio da svojoj voljenoj pošalje i poljubac dok je ona pevala samo za njega.

 

Zbog ovog koncerta je više od četiri časa bio obustavljen saobraćaj kroz Voždovu i Ulicu Generala Milojka Lešjanina, od Ureda do Palate pravde, a autobusi su preusmereni na alternativne trase.

Mrka i Bekuta u Nišu

Pevala je samo za njega a on joj je poslao poljubac: Mrka i Ana

Bekuta je promovisala svoj novi CD a u Nišu se pojavila u društvu ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića (SPS), kojem je pripalo počasno mesto u mini loži od nekoliko plastičnih stolica ispred bine. Mrkonjić je sa osmehom na licu sve vreme netremice posmatrao Bekutin koncert koji je trajao oko jedan i po čas, bukvalno ne skidajući oči sa nje.

Kada je Ana počela da peva samo za njega, Mrka joj je poslao i jedan poljubac. Ljubav cveta ovom paru.

-Slaba sam na putare. Večeras je jedan među vama, poverila se Bekuta publici koja je to burno nagradila aplauzom.

Mrkonjić se na stihove „što na srcu nema česmu da te pustim da istečeš“ kuckao pesnicom po srcu gledajući u Bekutu. Niška publika pokazala je da zna napamet sve Bekutine pesme pa je i staro i mlado sve vreme pevalo njene hitove.
Posebno je veliko interesovanje vladalo za DVD izdanje sa koncerta u Novom Sadu koji je deljen besplatno. Početak koncerta kasnio je pola časa jer je pred binom bilo ne više od 300 ljudi, ali se kasnije broj publike uvećao čim je folk pevačica zapevala.
Veliki broj Nišlija nije znao za koncert jer osim nekoliko plakata, nije bilo najave pa su utoliko bili zatečeni obustavom saobraćaja. Najveće neprijatno iznenađenje doživeli su oni građani koji su, ne znajući za izmenu trasa autobuskih linija, čekali na stajalištu kod spomenika oslobodiocima Niša.

Inače, u društvu sa parom Bekuta-Mrkonjić pojavio se i izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Branislav Jovanović, koji je i lider URS u Nišu i narodni poslanik. Na početku nastupa Bekuta se zahvalila organizatoru „Melos estradi“ i „sjajnim ljudima - graditeljima ovoga grada“.